Som spejder hos KFUM-Spejderne i Svogerslev forventes alle forældre at deltage i aktivitererne omkring hentning, opmagasinering og salg af genbrugsvarer fra KARA på det årlige loppemarked.

KARA har faste folk, som sorterer genbrugsartiklerne for at Gensalgs butikken kan få varer på hylderne. Når disse varer ikke er solgt efter 14 dage, så bliver de sat ud i ”Foreningscontaineren” på området bag butikken.

Da sorteringen er foretaget, skal vi blot tømme containeren. Der er reserveret en trailer hos spejderne til hver tur, således man mødes hos spejderne, spænder traileren på og kører sin tur.
Når traileren er fyldt køres alle sagerne til vores lager på ”Loppegården”, som ligger på Ringstedvej på højre side efter lyskrydset Ringstedvej/Ledreborg Allé – ca 300 meter fremme den store gule lade.

Man kører typisk to af gangen, nye forældre vil typisk blive sat sammen med én, der tidligere har kørt og således kan vise fremgangsmåden.
På nuværende tidspunkt distribueres kørselslisten per mail, men vi arbejder i Gruppen på at få gjort dette elektronisk, således tilmelding og oversigt kommer til at ligge her.

På Grupperådet’s vegne varetages denne opgave i øjeblikket af forældre repræsentant, Hans-Henrik Jakobsen, som kan kontaktes enten på mobil 23 88 48 61 eller mail hanshenrik@svogerslevspejderne.dk for yderligere spørgsmål.

Husk – overskuddet fra det årlige loppemarked går ubeskåret til vores unge mennesker og deres spejderliv!
Det holder kontingentet på et absolut minimum – hjælp os til at hjælpe jeres barn.


gruppen

Powered by WordPress .